Dieper-Zicht Julianalaan 44 2159LC Kaag
0252-544244
info@stallingkaag.nl

Contact en route

Winterstalling sloep en zeilboot Dieper-Zicht

Adres en ligging:

Winterstalling Dieper-Zicht is centraal gelegen op Kaag eiland, vaargebied Kagerplassen ongeveer tussen Leiden, Sassenheim, Buitenkaag en Amsterdam. Kaag eiland is een eilandje in de Kagerplassen. Het is te bereiken door middel van een pontveer dat 24 uur per dag vaart en natuurlijk eenvoudig per boot te bereiken.
 U kunt met de auto overvaren of te voet over gaan en een mooie wandeling maken van ongeveer 5 minuten voordat u bij Botenverhuur Dieper-Zicht aankomt.

Met de boot zijn wij eenvoudig te bereiken. U vind onze haven vanaf het water op Kaag eiland gelegen aan de  Dieperpoel op de Kagerplassen.
Winterstalling Dieper-Zicht

Adres: 
Botenverhuur Dieper-Zicht
 Julianalaan 44 2159 LC Kaag
Telefoon 0252-544244 of 06-26058816
Telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden 9.00 tot 18.00
Mail: info@stallingkaag.nl

Route:
Vanuit Amsterdam:
Volg de A 4 richting Den Haag en neem de afslag A 44 Wassenaar/Den Haag
Neem de afslag Kaag(dorp). Aan het einde van de afrit slaat u linksaf. Volg deze weg (Hoofdvaart) tot u niet verder rechtdoor kunt.
Ga aan het einde van de Hoofdvaart linksaf. Na 50 meter ziet u rechts de pont. Om te parkeren voor de pont neemt u de eerste straat rechts.
Hierachter vind u diverse openbare parkeerterreinen (gratis). Lopend kunt u ten alle tijden direct met de pont over.
Het is vanaf de pont een kleine wandeling van ongeveer 5 minuten. U gaat rechtsom de pont af (Julianalaan) en volgt deze tot u bij een Y-splitsing komt.
 Bij deze splitsing zitten wij meteen rechts. Indien u liever bij ons parkeert is er gratis parkeerruimte voor klanten van Dieper-Zicht op eigen terrein aanwezig.

Vanuit Den Haag :
Volg de A 44 richting Amsterdam en neem afslag Kaag(dorp).
Aan het einde van de afrit slaat u rechtsaf. Volg deze weg (Hoofdvaart) tot u niet verder rechtdoor kunt. Ga aan het einde van de Hoofdvaart linksaf.
Na 50 meter ziet u rechts de pont. Om te parkeren voor de pont neemt u de eerste straat rechts. Hierachter vind u diverse openbare  parkeerterreinen (gratis). Lopend kunt u ten alle tijden direct met de pont over. Het is vanaf de pont een kleine wandeling van ongeveer 5 minuten.
U gaat rechtsom de pont af (Julianalaan) en volgt deze tot u bij een Y-splitsing komt. Bij deze splitsing zitten wij meteen rechts.