Contact en route

Adres en ligging:
Winterstalling Dieper-Zicht is centraal gelegen op Kaag eiland, vaargebied Kagerplassen ongeveer tussen Leiden,Sassenheim,Buitenkaag en Amsterdam. Kaageiland is een eilandje in de Kagerplassen. Het is te bereiken door middel van een pontveer dat 24 uur per dag vaart en natuurlijk eenvoudig per boot te bereiken.
U kunt met de auto overvaren of te voet over gaan en een mooie wandeling maken van ongeveer 5 minuten voordat u bij Botenverhuur Dieper-Zicht aankomt.Tevens kunt u indien aanwezig een fiets lenen die bij de pont op het eiland staan.De fietsen zijn gratis te gebruiken.U heeft een € 2 muntstuk nodig.Deze doet u net als bij een winkelwagentje in de fiets en bij de fietsenstalling van de speeltuin tegenover Botenverhuur Dieper-Zicht krijgt u uw muntstuk weer terug.

Met de boot zijn wij eenvoudig te bereiken. U vaart naar Kaag eiland. Wij bevinden ons vlak naast restaurant kompas en het eiland Vogelskamp.

Adres: 
Botenverhuur Dieper-Zicht
 Julianalaan 44 2159 LC Kaag
Telefoon 0252 544244
Telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden 9.00 tot 18.00
Mail: info@zeilboot-verhuur.nl

Route:

Vanuit Amsterdam:
Volg de A 4 richting Den Haag en neem de afslag A 44 Wassenaar/Den Haag
Neem de afslag Kaag(dorp).Aan het einde van de afrit slaat u linksaf. Volg deze weg (Hoofdvaart) tot u niet verder rechtdoor kunt.
Ga aan het einde van de Hoofdvaart linksaf. Na 50 meter ziet u rechts de pont. Om te parkeren voor de pont neemt u de eerste straat rechts.
Hierachter vind u diverse openbare parkeerterreinen (gratis). Lopend kunt u ten alle tijden direct met de pont over.
Het is vanaf de pont een kleine wandeling van ongeveer 5 minuten. U gaat rechtsom de pont af (Julianalaan) en volgt deze tot u bij een Y-splitsing komt.
Bij deze splitsing zitten wij meteen rechts. Indien u liever bij ons parkeert is er gratis parkeerruimte voor klanten van Dieper-Zicht op eigen terrein aanwezig.

Vanuit Den Haag :
Volg de A 44 richting Amsterdam en neem afslag Kaag(dorp).
Aan het einde van de afrit slaat u rechtsaf. Volg deze weg (Hoofdvaart) tot u niet verder rechtdoor kunt. Ga aan het einde van de Hoofdvaart linksaf.
Na 50 meter ziet u rechts de pont. Om te parkeren voor de pont neemt u de eerste straat rechts. Hierachter vind u diverse openbare  parkeerterreinen (gratis). Lopend kunt u ten alle tijden direct met de pont over. Het is vanaf de pont een kleine wandeling van ongeveer 5 minuten.
U gaat rechtsom de pont af (Julianalaan) en volgt deze tot u bij een Y-splitsing komt. Bij deze splitsing zitten wij meteen rechts.

Reacties zijn gesloten.