Dieper-Zicht Julianalaan 44 2159LC Kaag
0252-544244
info@stallingkaag.nl

Botenverhuur Dieper-Zicht

Winterstalling sloep en zeilboot Dieper-Zicht

Adres:
Botenverhuur Dieper-Zicht
Julianalaan 44
2159LC Kaag
Tel. 0252-544244 06-26058816
Mail: info@zeilboot-verhuur.nl

Naast onze winterstalling Dieper-Zicht hebben wij tevens botenverhuur van diverse sloepen, zeilboten en motorboten, Botenverhuur Dieper-Zicht

Zeilboot huren en sloepen huren bij Botenverhuur Dieper-Zicht staat al vele jaren voor service, kwaliteit en luxe boten.
Gast vriendelijkheid en service staan bij ons hoog in het vaandel.
Wij zitten op Kaag eiland direct op de Kagerplassen. Er is bij ons gratis parkeer gelegenheid op eigen terrein bij de haven, dus spullen in laden direct bij de boot. Kortom de perfecte locatie om een sloep, zeilboot, kano of motorboot te huren en te varen op de Kagerplassen, Leiden en omgeving.

U vaart bij ons in nieuwe of bijna nieuwe sloepen van zeer populaire merken als merken: Waterspoor, Piet Heijn en Seafury. Onze zeilboten zijn van de bekende merken Valk, Geuzenvalk en BM16m2.
De verhuur van sloepen en zeilboten is inclusief verzekering. Een ideaal begin van een geweldige dag op het water bij de Kagerplassen, Leiden en omgeving.
De vaargebieden zijn onder andere Kagerplassen, Braassemermeer, Westeinderplassen, Leiden en diverse kleine dorpjes in de omgeving. Wij hebben indien gewenst diverse uitgebreide vaarroutes gratis te leen. U vindt in ons vaargebied natuur, dorpjes, molens of stad.
Voor lunch of diner maken de vele restaurants in de omgeving een luxe dag compleet, maar u kunt ook heerlijk zelf iets mee brengen om dit op de boot te nuttigen. Wij zien u graag bij onze haven voor de verhuur van een boot of ter informatie.

Voor reserveringen kunt u mailen, bellen of ons reservering formulier invullen. Reserveren   Info

Ook voor gezinnen met kinderen bent u bij ons aan het goede adres. Naast ons bevind zich een heerlijke speeltuin de `Kagerwerf`waar u na of voor het varen even lekker de kinderen kunt laten spelen. Er zijn diverse speeltoestellen en picknick tafels in de ruime speeltuin.